ozguvid1966 Mystartsearch ve V9 gibi ana sayfaları değiştirme sorunu resimli anlatım - Bloggerden öğrendiklerim
Yeni Eklenenler

5/03/2015

seyyah1906

Mystartsearch ve V9 gibi ana sayfaları değiştirme sorunu resimli anlatım

İnternetten indirdiğimiz bazı programların içinde bulunan bu tür yazılımlar ana sayfamızı ele geçiriyor

İnternetten indirdiğimiz bazı programların içinde bulunan bu tür yazılımlar ana sayfamızı ele geçiriyor bir türlü değiştiremiyoruz bunun en basit yolunu resimli olarak anlatmaya çalışacağız

Bunların en bilinenleri  Mystartsearch ve V9 ana sayfanızda sizi rahatsız eden ve sürekli reklam görüntüleyenler de var.

"Program ve dosyaları ara" yazan yere "regedit" yazdıktan sonra üstte program görünecektir
Windows 7 veya başka işletim sistemi kullananlar içinde aynı yol izlenebilir burdan "Başlat"ı tıklıyoruz "Program ve dosyaları ara" yazan yere "regedit" yazdıktan sonra üstte program görünecektir oraya tıklıyoruz ondan sonra açılan pencerede "Kayıt defteri düzenleyicisi" yazacaktır evet deyip başlıyoruz.

 "Bul" seçeneğini işaretliyoruz açılan pencereye "start page" yazıp "Sonrakini Bul" butonuna tıklıyoruz.
Burada açılan "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" ile "Düzen" seçeneğine tıkladıktan sonra açılan menüde "Bul" seçeneğini işaretliyoruz açılan pencereye "start page" yazıp "Sonrakini Bul" butonuna tıklıyoruz.

sitenin url'sini yazıp tamam'a tıklamanız yeterli olacaktır
Ondan sonra "start page" yazısı mavi renkli olarak belirecektir oraya tıklayınca artık ana sayfanızın ne olmasını istiyorsanız o sitenin url'sini yazıp tamam'a tıklamanız yeterli olacaktır artık ana sayfanız istediğiniz şekilde değişmiştir.
Chrome, Mozilla Firefox veya İnternet Explorer farketmez
Ana sayfanızı değiştirmek için tarayıcılarla tek tek uğraşmanıza gerek yoktur Chrome, Mozilla Firefox veya İnternet Explorer farketmez umarım yardımcı olur daha başka önerileri olanlar yorum bölümünden yazabilirler daha başka yöntemlerde var ama bana en basiti bu geldi

Subscribe to this Blog via Email :